Tomaattiminestrone

Helppo keitto jääkaapin jämistä!

1 sipuli

3 valkosipulin kynttä

oliiviöljyä

5 dl vettä

500 g paseerattua tomaattia

kasvisliemikuutio

500 g kasviksia (3 porkkanaa, kimpale kukkakaalia, 1 paprika)

150 g spaghettia

mustapippuria, suolaa

1 rkl oregano

tuoretta persiljaa

päälle parmesaaniraastetta

Paista pannulla kasvikset; ensin sipuli, sitten loput kasvikset kypsymisjärjestyksessä. Lisää kasvisliemikuutio tomaattimurska, ja huljaa vedellä tyhjä tölkki 5dl. Anna muhia muutama minuutti miedolla lämmöllä ja lisää sitten spaghetti ja mausteet. Keitto on valmis kun spaghtetit ovat kypsiä. 


Kuten kaikissa keitoissa, vähän myöhemmin nautittuna maku on parempi. Tarjoa rapean leivän kanssa!

Buon appetito!
-Laura

Advertisements