Kasvis-vuohenjuustopasta

Nam nam nam! Pitkästä aikaa tuli tehtyä superhyvää kotiruokaa pidemmän kaavan mukaan. Resepti on poimittu ihanasta Safkaa-kirjasta.

Kuva

Kasvis-vuohenjuustopasta neljälle

Ainekset:

1/2 dl oliiviöljyä
1 punainen paprika
1 pieni munakoiso
2 pientä kesäkurpitsaa
4 valkosipulin kynttä
hitunen kuivattua chiliä
2 kypsää tomaattia
1,5 dl valkoviiniä
1 rosmariininoksa
suolaa
mustapippuria
tuoreita yrttejä, esim. basilika
400 g pastaa, esim. fusillia
200 g vuohenjuustoa

Kaada paksupohjaiseen kattilaan aluksi puolet oliiviöljystä. Freesaa paprikat, munakoisot ja kesäkurpitsat vuorotellen öljyä väleissä lisäten, ja yhdistä ne lopuksi valkosipulin ja chilin kanssa. Lisää mukaan pilkotut tomaatit, valkoviini, rosmariini, suolaa ja pippuria ja anna kiehua kannen alla 8-10 min. Ota kansi pois ja anna muhia kokoon n. 20-30 min. 
Tarkista maku ja lisää tuoreet yrtit.

Kuva

Keitä pasta al denteksi hyvin suolatussa vedessä. Itse käytin tällä kertaa gluteenitonta pastaa.

Valuta pasta ja yhdistä kasvisten kanssa. Sekoita ja anna hetken tekeytyä. Tarjoile kunnon vuohenjuustopalasten kanssa.

Kuva

-Essi

Mainokset