Kaali-porkkanalaatikko

Resepti:

2 dl riisiä
8 dl vettä
1  kasvisliemikuutio
3 porkkanaa
1/2 kaalia
1  iso sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 tl meiramia
1 tl timjamia
hippunen valkopippuria
1 tl suolaa
1 dl siirappia / 0,5 dl fariinisokeria
2  kananmunaa
3-4 dl maitoa tai kasvislientä

Öljyä
Korppujauhoja

Kiehauta vesi, lisää riisi ja kasvisliemikuutio, kypsennä 15 minuuttia. Silppua sillä aikaa porkkanat ja hienonna tai raasta kaali ja sipuli. Kuulota edellä mainitut paitsipannulla. Sekoita kaikki ainekset kulhossa keskenään. Kaada seos voideltuun ja korppujauhotettuun uunivuokaan.

Kuva

Kuva

Kuva

Ripottele pinnalle korppujauhoja ja halutessasi muutama voinokare/öljyä. Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 1 tunti tai miedossa lämmössä pidempään.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

– Laura

Advertisements