Quinoa-kakkarat

Näitä maukkaita, ravitsevia ja raikkaita quinoakakkaroita tarjoiltiin äidin syntymäpäiväjuhlilla alkupaloina.

Tarvitset:

150 g quinoaa
1 kesäkurpitsa
50 g parmesaania raastettuna
1 sitruunan kuori
pala inkivääriä (1-2cm)
1 muna
oreganoa
suolaa & pippuria

(+koristeeksi pinjansiemeniä)

Kuva

Huuhtele quinoa muutamaan kertaan, ja keitä sitten pakkauksen ohjeen mukaan (2:1 vettä, noin 10min.) Silppua sillä aikaa muut ainekset. Kun quinoa on valmis huuhtele se jälleen kerran ja sekoita sitten muiden aineiden kanssa kulhossa tasaiseksi. Annostel muffinssivuokiin ja paista uunissa 180°C noin 25min, kunnes pinta alkaa saada kullanruskeaa väriä.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Nämä kakkarat tarjillaan lämpimänä/kylmänä lusikoiden.

Buon appetito!

– Laura

Advertisements