Tomaatti-kesäkurpitsa paistos

Väriä kevääseen ja vihanneksia pöytään!

Tomaatti-kesäkurpitsa paistos

1 kesäkurpitsa (tai 2 pientä kesäkurpitsaa)
6 tomaattia
1 sipuli
tuoretta oreganoa
3 rkl vihreää pestoa
oliiviöljyä
(pinjansiemeniä)

Kuva

Sivele uunivuoka oliiviöljyllä ja leikkaa kasvikset ohuiksi viipaleiksi.

IMG_1286

Asettele kasvikset vuokaan. Lusikoi päälle pestoa, ripottele oreganon lehtiä  sekä lisää pinjansiemenet. Jätä muutama tuore oreganon lehvä koristeluun!

Voit laittaa päälle vielä lorauksen oliiviölyä jos haluat.

IMG_1289

Paista 200°C:ssa uunissa keskitasolla noin puoli tuntia.

Koristele tuoreilla oreganon varsilla.

IMG_1296

IMG_1299

– Laura –

Mainokset