Mangolassi

Herkullinen intialainen jogurttipohjainen lassi-juoma maistuu hyvin kesäpäivän aamiaisella tai jäliruokana. Se on todella helppo ja nopea tehdä! Usein lassiin lisätään lusikkatolkulla sokeria, mutta tässä minun versiossani on sokerin sijaan käytetty hunajaa makeuttajana. Jos mango on riittävän kypsä niin mielestäni tällä kombinaatiolla pääsee mukavan makeaan lopputulokseen!

Tarvitset:

1 iso kypsä mango
2 dl luonnonjogurttia
2 dl maitoa
1 tl sitruunamehua
0,5 tl kardemummaa
1 rkl hunajaa

+ koristeeksi / makua antamaan mintun lehtiä

Kuva

Kuori ja paloittele mango. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen ja anna pyöriä puolisen minuuttia.

Kuva

 

Tarjoile kylmänä!

Kuva

Riippuen siitä kuinka tukuisaa juomaa haluat valmistaa voit hieman venkslata maidon ja jogurtin mittasuhteita.

Vinkki: mango kannattaa säilyttää jääkaapissa sillä sen käsittely kylmänä on helpompaa

– Laura

 

Mainokset