Vihreä couscoussalaatti

Kuva

Vihreää, vihreää, vihreää! Energiaa ja elintärkeitä aineita koko kropalle. Mutta oli kuinka terveellistä hyvänsä, nälkä ei saa jäädä. Kokeile tätä ruokaisaa salaattia! Voit lisätä jotain tai jättää jotakin pois, mutta pidä kiinni vihreydestä 😉

Tarvitset:

2 dl couscousta / (quinoakin käy)
2 kevätsipulia
1/2 kurkku
200g parsakaalta
1 tl persiljaa
1 valkosipulin kynsi
200g herneitä
2 sellerinvartta
tuoresalaattia
muutama kurttukaalin lehti
muutama salaatinlehti
1 tl mustapippuria
2 tl suolaa
6 rkl oliiviöljyä
basilikanlehtiä

Kuva

 

Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kun se on kypsää niin huuhtele se kylmällä vedellä ja valuta sitten ylimääräinen vesi pois. Mausta parilla ruokalusikalla oliiviöljyä, persiljalla, teelusikallisella suolaa sekä mustapippuria ja purista joukkoon yksi valkosipulin kynsi. Anna maustua.

 

Kuva

 

Pilko muut kasvikset. Laita ne suuren kulhoon ja lisää teelusikallinen ruokaa ja pari- kolme ruokalusikallista oliviiöljyä ja sekoita. Sekoita joukkoon myös jäähtynyt ja maustunut couscous.

 

Kuva

– Laura

Advertisements