Maitohorsmanversot

Villiyrtit ovat alkaneet pikkuhiljaa tulla ihmisten tietouteen ja hiipiä myös tavan tallaajan ruokapöytään. Se on minusta hienoa, sillä luonnosta saa aivan mielettömiä herkkuja suoraan, ilmaiseksi ja helposti. Ei tarvitse kustantaa kalliita hienosteluravintoloita kun voi kotonakin kokkailla gourmeèta 🙂

Äitinikin on innostunut luonnonantimista ja tässä on hänen herkullinen reseptinsä niinkin yksinkertaisesta aineksesta kuin maitohorsma. Rentunruusu maistuu aivan parsalle ja sen valmistus on yhtä simppeliä.

Tarvitset:

maitohorsman versoja
oliiviöljyä
parmesaania
suolaa ja pippuria
(+sitruunamehua)

Kuva

 

Huuhetele horsmanversot. Keitä niitä suolalla maustetussa vedessä viitisen minuuttia.

Kuivaa versot ja laita ne tarjoiluastiaan. Ripottele päälle suolaa ja pippuria sekä oliiviöljyä ja parmesaania. Halutessasi voit myös pirskotella päälle vähän sitruunamehua tai valkoviinikin käy.

Kuva

 

– Laura

 

Mainokset