Puolukkarahka
Tässäpä varsin herkullinen ja taiteellinen jälkiruoka suomalaisittain!
PUOLUKKARAHKA
(4 annosta)
2 dl vispikermaa
1 purkki rahkaa
2+1 dl puolukoita (1dl koristeluun)
1 tl vaniljasokeria
3 rkl tomusokeria
0,5 tl kardemummaa
1 tl kanelia
hapankorppuja koristeluun
Vaahdota kerma. Lisää joukkoon rahka, puolukat sekä mausteet. Myös pakastepuolukat sekä puolukkasurvos sopii oikein mainiosti! Sekoita huolellisesti. Kaada tarjoiluastioihin ja ripottele päälle puolukoita. Koristele hapankorpuilla. Anna tekeytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.
-Laura
Hauska idea laittaa kaardemummaa ja kanelia joukkoon sekä hapankorpunpalasia. Pitääpä kokeilla 🙂 t. U